BÖCKER OCH BUTIK

Jag har alltid tyckt om att skriva och troligen beror det på att jag läste väldigt mycket när jag var yngre. Högskolestudier, jobb och en elitsatsning på löpning gjorde att jag sköt upp det jag alltid tänkt jag någon gång skulle göra: att skriva en roman.

2015 slutade jag hårdsatsa på långdistanslöpningen och fick då tid och enegi till att försöka mig på skrivandet. Jag hade då burit på mig en idé till en roman i flera år. Jag har aldrig gått på någon skrivarkurs, men skrev ändå en första version av min bok Dömd att springa under juli det året. Efter några omarbetningar skrev jag konktrakt med Bokförlaget SOL hösten 2016. Dömd att springa släpptes sedan i maj 2017.

Att skriva gav mersmak och i juni 2017 gick jag från idé till ett färdigt synopsis till en fristående fortsättning på min debutroman, Fri att springa. Jag skrev manuset under juli och augusti och i september redigerade jag det med kommentarerna från mina trogna provläsare. I oktober skickades jag det till mitt förlag. Jag känner mig mycket nöjd över att ha gått från idé till inskickat manus på knappt fyra månader. Fri att springa släpptes i maj 2018 på Bokförlaget SOL.

Dömd att Springa Fredrik Svanfeldt
Doemd-att-springa-(Pocket-2018) (1)
Fri att Springa Fredrik Svanfeldt

Läs mer om Dömd att springa och Fri att springa på respektive boks sida.

Butik

Alla mina böcker kan hittas på nedanstående butiker

Eller så kan du kontakta mig för en personlig bok

Invalid Email
GLB-Script-MT-Bold (1)
LITTERÄR AGENT

GREAT LITTLE BRITAIN

Min litterära agent, Great Little Britain, verkar för att mina böcker ska ges ut utomlands. Läs mer på sidan om Fredrik Svanfeldt hos Great Little Britain. Great Little Britain är även medlem i IPR License.